Sat. Jun 15th, 2024

Ellet asu Texasissa tai Australiassa, jossa grillaus on enemmän elämäntapa kuin kulinaarinen valinta, omistat todennäköisesti grillin, joka on nähnyt parempia päiviä. Joka kevät sää lämpenee ja monet ihmiset tarpeettomasti heiluttavat uutta grilliä samalla, kun heittävät vanhan. Nämä viisi rahaa säästävää vinkkiä auttavat sinua antamaan vanhalle grillillesi uuden elämän. Verrattuna uuden grillin hintaan näillä vinkeillä säästät omaisuuden.
Vinkki 1. Tarkista sytytin
Ennen kuin yrität työskennellä millä tahansa grillillä, tarkista, että kaasunsyöttö on katkaistu ja käytä aina suojalaseja, työesiliinaa ja raskaita käsineitä – tarvitset niitä. Poista grilliritilä, lämmitysteline ja laavakivet tai -briketit. Sinun on paljastettava poltin joko liekinlevittimen tai höyrypalkin alla. Testaa sytytin ja vaihda koko sytytysyksikkö, jos et näe näkyvää kipinää, kun painat sytytyspainiketta. Monet ihmiset heittävät kaasugrilli kun he eivät sytytä ja yhdeksän kertaa kymmenestä, sytytin on ongelma. Sytyttimien vaihto on halpaa ostaa mistä tahansa rauta- tai DIY -kaupasta, ja ne voivat säästää vanhan grillin, joka on tarkoitettu roskapostille.
Vinkki 2. Vaihda säädin
Jos grillisi syttyy ja sammuu, sytytin on kunnossa ja sinun on tarkistettava poltin tai säädin. Liu’uta putket, jotka pitävät polttimen vapaana, ja poista poltin. Sinun on rasvattava poltin ja muut grillin osat perusteellisesti. Syy käsineisiin ja suojalaseihin käy ilmi ostaessasi ammattimaista rasvanpoistoainetta. Sinun on lisättävä rasvanpoistoaine ämpäriin tai veteen ja käytettävä jäykkää käsisivellintä grillaamiseen. Tämä on niin vaikeaa, että monet yritykset tarjoavat BBQ -rasvanpoistopalveluja. Voimakkaasti ruostuneet polttimet on vaihdettava. Jos uusi tai puhdistettu poltin ei syty, vaihda kaasusäiliön ja grillisi välissä oleva säädin ja kaasuputki.
Vinkki #3. Siirry vihreään
Grillin puhdistus ja rasvanpoisto voivat palauttaa vanhat grillit, jotka näyttävät liian inhottavalta käyttää. Puhdistus on välttämätöntä turvallisen ja pitkäikäisen grillin ylläpitämiseksi. Rasvanpoisto poistaa vaaralliset syöpää aiheuttavat aineet grillirungosta ja estää niitä siirtymästä ruokaan ruoanlaiton aikana. Jopa vanhat ruokahiukkaset voivat saastuttaa ruokasi ja johtaa terveysongelmiin bakteerien ja bakteerien vuoksi. Ammattimaiset yritykset käyttävät biologisesti hajoavia, myrkyttömiä puhdistusaineita. Tämä auttaa suojelemaan perheesi tai kaikkien, jotka syövät grillillä valmistettua ruokaa, terveyttä.
Vinkki #4. Käytä hohkakiveä
Kaasugrillin puhdistaminen sienillä, hankaustyynyillä tai puhdistusaineilla voi olla uskomaton tyhjennyskokemus. Vastaus on käyttää hohkakiveä. Jauhemaisessa tai pölyisessä muodossa oleva pumisiitti, hohkakivi on vulkaaninen kivi, joka koostuu vesikulaarisesta karkeasta kuvioidusta vulkaanisesta lasista. Kaikissa suurissa myymälöissä, kuten Wal-Martissa, saatavana oleva pumic on hieman erilainen kuin ihmisen tekemät lohkot, kuten GrillStone Grill Cleaning Block. Hohkakivi tekee grillin puhdistamisesta uskomattoman helppoa.
Vinkki #5. Säästä syöpynyttä metallia ruosteenmuuntimella
Erittäin ruostuneet grillit, joissa on ruostereiät tai ruostuneet alueet, eivät yleensä ole korjattavissa. Monet grillit, joilla on huomattava ruoste, voidaan kuitenkin pelastaa. Grillin rasvanpoiston jälkeen ruosteenmuunnin voi käsitellä pieniä ruostealueita. Metallilla käytettävä erityinen hiekkapaperi voi poistaa jonkin verran ruostetta. Jos metalli ei ole ruostunut, voit suihkuttaa tai maalata metallipohjamaalin paljaan metallin päälle ja maalata sen uudelleen. Tämä grillin korjausprosessi voi säästää monia grilliin tarkoitettuja grilliä.
Johtopäätös
Nämä viisi vinkkiä voivat auttaa ketään korjaamaan vanhaa grilliä, jopa roskapostista. Mitä vinkkejä olet kokeillut? Kerro meille, mikä toimi parhaiten sinulle!