Sat. Jun 15th, 2024

TV: n viime vuosikymmenen lukuisten sisustussarjojen ansiosta kaikki luulevat, että heillä on hyvä käsitys siitä, mikä tekee kunnollisen kylpyhuoneen kunnostuksen. Flip My House- ja Decked Out -mallit ovat vääristäneet ihmisten käsityksiä kunnostustöistä. Tässä on viisi yleistä kylpyhuoneen remontin myyttiä. Kumpaan olit langennut?
Myytti #1. Jokainen remontti alkaa ruoskimisella
Monet uudistusnäytökset tekevät suuren laulun ja tanssivat huoneen leikkaamisesta ennen remonttia. Kun katsot koulutetun rakentajan heiluttavan vasaraa, saat upeita katselulukuja, mutta se ei ole välttämätöntä. On olemassa monia tapoja käyttää olemassa olevia ominaisuuksia ja materiaaleja poistamatta ja vaihtamatta niitä. Yhdistämällä puhdistuksen, pinnan ja viimeistelyn voit saada laatoituksen, kylpyammeet ja ikkunat näyttämään uusilta murto -osan uusien esineiden asentamisesta.
Myytti #2. Kylpyhuoneiden remontit lisäävät kotisi arvoa
Kylpyhuoneen kunnostuksen onnistumista ei voida mitata pelkästään sillä, lisääkö se sen kustannukset kodin arvoon. Totuus on, että vain erittäin hyvin suunnitellut remontit lisäävät kiinteistön arvoa enemmän kuin ne maksavat. Jos arvon lisääminen kotiisi ei ole ensisijainen tavoite, se on hyvä, mutta monet asunnon omistajat käyttävät liian vapaasti erehdyksessä, että kaikki heidän käyttämänsä on ”sijoitus”. Voit “rakentaa” naapurustollesi tai osakehuoneistollesi. Jos esimerkiksi osakehuoneistosi on yksi monista tornissa olevista 300 000 dollarin yksiköistä, kylpyhuoneen uusimiseen käytetyt 20 000 dollarin kulut eivät lisää kiinteistöösi täydellistä summaa.
Myytti #3. Työn tekeminen itse säästää rahaa
Se, säästääkö työn tekeminen itse rahaa, riippuu siitä, mitä teet ja miten teet sen. Uudistettaessa voi olla houkuttelevaa poistaa tai asentaa tiettyjä esineitä tai materiaaleja itse. Muista, että töiden suorittaminen ilman lupaa jättää sinut vakuuttamattomaksi. Tiedät todennäköisesti, että et voi tehdä sähkö- tai putkityöhön ilman lupaa. Asunnonomistajan vakuutus ei korvaa onnettomuuksia tai remonttiin liittyviä vahinkoja.
Myytti #4. Materiaalit ovat tärkeämpiä kuin urakoitsija
Asunnonomistajat, jotka huolehtivat kylpyhuoneensa materiaaleista, kalusteista ja laitteista, tekevät harvoin samaa huolellisuutta urakoitsijansa kanssa. Todennäköisesti oikean urakoitsijan palkkaaminen on yhtä tärkeää kuin materiaalien valinta. Käytä online -arvostelusivustoja, kuten Angie’s List, lähtökohtana, mutta muista, että nämä sivustot saavat mainostuloja samoilta yrityksiltä, ​​joita tarkistetaan. Tässä on selvä eturistiriita, mutta sivustot ovat hyödyllinen ensimmäinen askel etsiessään vakiintuneita kylpyhuoneen uusintatoimistoja alueellesi.
Myytti #5. Vähemmän on enemmän
Jos työskentelet pienessä tilassa, on ehdottomasti järjetöntä puristaa täysikokoinen wc, pesuallas ja suihku, jolloin huone näyttää ahtaalta ja tungosta. Tämä voi kuitenkin saada ihmiset uskomaan, että vähemmän on enemmän. Esimerkiksi hyvin pienten kylpyhuoneiden omistajat voivat valita eurooppalaistyylisen ”märän huoneen” ilman määriteltyä suihkualuetta. Aina on ratkaisuja rajoitetulle tilalle, kuten seinäsäiliöt, kapeat profiilialtaat tai pienet suihkukaapit.
Johtopäätös
Kumpaa näistä viidestä myytistä uskoit? Mihin muihin myytteihin olet törmännyt? Kerro meille ja jätä meille kysymys tai kommentti alla!