Tue. Dec 5th, 2023

Keittiön uudistamisen pitäisi lisätä kodin arvoa enemmän kuin se maksaa. Tilastollisesti harvat hankkeet todella saavuttavat tämän. Keittiön uusintavirhe on mikä tahansa idea, joka alentaa kotisi arvoa tai sen myyntikykyä. Tämä voi sisältää epätyypillisiä tyylejä tai huonolaatuista taiteellisuutta. Tässä on viisi keittiön uusintavirhettä, joita et tiedä tekeväsi.
Virhe #1. Keittiön kuristaminen
Keittiön raivaaminen voi osoittautua kohtalokkaaksi virheeksi useista syistä. Saatat pystyä kiertämään joitain olemassa olevia alueita asentamalla uuden työtason tai muokkaamalla kaapit niiden vaihtamisen sijaan. Kaiken kuristaminen näkee kustannukset nousevan. Sinun on maksettava kalliista putki- ja sähkötöistä, joita et ehkä ole budjetoinut. Yleinen skenaario on, että asunnonomistajilta puuttuu selkeä suunnitelma ja heidän on sitten leikattava kulmia rakentamisessa ja materiaalivalinnassa, jotta ne saadaan budjetin alle.
Virhe #2. Säästää valaistusta
Valaistus voi muuttaa huoneen täysin, mutta se jätetään usein huomiotta ihmisten uudistamisen suunnitteluvaiheessa. Yleinen sudenkuoppa on, että asunnon asentajat asentavat premium -kaappeja ilman valaistusta. Tämä luo ankarat varjot ja käyttökelvottomat synkät alueet kaappien alle. Valaistus voi muuttaa tapaa nähdä värit, joten sinun tulee suunnitella ja budjetoida se huolellisesti. Sinun tulisi käyttää 3D -uudistusohjelmistoa luodaksesi virtuaalinen malli keittiöstäsi ennen suunnittelua.
Virhe #3. Halpojen materiaalien käyttö
Jos haluat luonnonkivisen työtason tai penkkilevyn, kuten graniitin, aidon kiven hinnat voivat viedä henkeäsi. Yleisin tapa leikata kulmia on laminoidun kiven käyttö. Näissä ”laattoissa” on puusydämiä tai MDF -täyteaineita, joihin levitetään ohuita aitoja kiviviiluja. Valitettavasti, vaikka tämä on kustannustehokas tapa saada aito kivi keittiöön, se ei tuo lisäarvoa kotiisi. Huomaat tämän vasta asennuksen jälkeen.
Virhe #4: Kompromissi rakentamisessa
Monien asunnonomistajien on vaikea ennustaa, kuinka heidän maksamansa rakentamisen laatu vaikuttaa heidän keittiön uusintansa onnistumiseen. Se on helppo tehdä, koska huomaat eron vasta työn valmistuttua. Esimerkiksi urakoitsija voi ehdottaa huonekalutyötä, jonka rakennuslaatu on huonompi, jolloin et tunne olosi tyytymättömäksi. Puusepät, jotka käyttävät lastulevyä vanerin sijasta tai melamiinilaatikoita lohkotun puun sijaan. Huomaat merkittävän eron laadukkaan käsityön ja huonolaatuisten tuotteiden välillä.
Virhe #5. Ei maksa suunnittelusta
Monet ihmiset lähestyvät keittiön uudistamista ajatellen vain aiottua tyyliä ja budjettiaan. Monet tavaratalot tarjoavat ilmaisia ​​suunnitteluvinkkejä, mutta tähän liittyy saalis. Sen sijaan, että saisit puolueettoman yleiskatsauksen markkinoiden parhaista materiaaleista ja tuotteista, saat suunnitelman, jossa käytetään kyseisestä kaupasta hankittuja tuotteita. Suunnittelu ei maksa mitään etukäteen, mutta suunnittelija saa palkkion kaikista ostamistasi materiaaleista ja tuotteista. Graafiselle tai sisustussuunnittelijalle kannattaa maksaa etukäteen. Tämä antaa sinulle riippumattoman ja puolueettoman kuvan siitä, mitkä materiaalit, kalusteet ja laitteet sopisivat parhaiten keittiöösi.
Johtopäätös
Tässä artikkelissa luetellut virheet on helppo tehdä. Mihin virheisiin voit samaistua? Jätä meille kysymys tai kommentti alle!