Tue. Dec 5th, 2023

Katan ja muotojen suorittaminen taistelulajien harjoittamiseen on yksi tapa täydentää liikkeitäsi ja parantaa tekniikkaasi. Toinen loistava tapa on harjoitella tyynyn tai nuken lävistämistä. Silloin sinulla on mahdollisuus kehittää voimaasi ja nopeuttasi yleispainoharjoittelulla ja kehonpainoharjoituksilla.
Vaikka tämä kaikki voi auttaa sinua kehittämään kykyjäsi, on silti erittäin vaikeaa harjoittaa suoraan taistelulajeja ja harjoitella niitä yksin. Ongelmana on, että taistelulajit vaativat yleensä vastustajan, ja tämän vuoksi on vaikeaa treenata mukavasti kotona.
Sitten on pieni asia loukkaantua. Jopa kun treenaat kumppanin kanssa, sinun on vedettävä lyöntejäsi (ja potkujasi), mikä tarkoittaa, että et voi todella testata itseäsi haluamallasi tavalla.
Siksi niin monissa tieteiskirjallisuuden ja fantasian ”koulutustilaisuuksissa” on jännittävämpiä ja intensiivisempiä tapoja treenata. Dragon Ball Z: n kohtauksissa taistelijat väistävät laserpaloa työskennellessään 10 -kertaisella painovoimalla. Sitten sinulla on X-Menin “sotahuone”, joka luo vankat hologrammit taistelukenttien luomiseksi.
Nämä ajatukset ovat tietysti hieman kaukaa haettuja, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö tulevaisuuden tekniikka parantaisi taistelulajien harjoittelua haastavammaksi, jännittävämmäksi ja realistisemmaksi. Katsotaanpa sitten joitain mahtavia tapoja, joita saatat harjoitella tulevaisuudessa …
Virtuaalitodellisuus
Yksi ilmeinen esimerkki siitä, miten voimme treenata tulevaisuudessa, on virtuaalitodellisuus. Kuvittele, että voit laittaa kuulokkeet päähäsi ja saada virtuaalisen vastustajan, jota vastaan ​​voit taistella simuloidulla areenalla. Internet -yhteyden avulla voimme jopa nähdä maailman, jossa pystymme taistelemaan vastustajia verkossa ja taistelemaan todellisia ihmisiä eikä tekoälyjä vastaan.
Tämä olisi tietysti uskomatonta, ja on todennäköistä, että se tapahtuu jossain määrin. Valitettavasti kuitenkin on myös vakavia esteitä, jotka voivat harkita tätä ajatusta.
Esimerkiksi vaikka ei ole vaikea kuvitella, että liiketallennustekniikkaa (kuten Occulus Rift) käytetään liikkeiden kaappaamiseen ja niiden kääntämiseen virtuaaliseen ympäristöön, emme ole vielä luoneet tapaa tuntea todellista palautetta. Toisin sanoen, et koskaan pystyisi vetämään käsivartta irti tai suorittamaan mitään kamppailua – mikä tekee online -MMA: sta vaikeampaa.
Sinulla voi olla puolivälissä talon skenaario, jossa näet nuken suorittavan liikkeesi, ja tämä voi kääntää tekniikkasi valtaan, mutta jotain menetetään silti käännöksessä. Toisaalta virtuaaliset MMA -luokat voivat olla todennäköisempiä.
Nuket
On myös todennäköisesti vain ajan kysymys, kunnes alamme nähdä paljon kehittyneempiä sparrausnukkeja. Kuvittele lävistyspussi, joka todella voisi lyödä takaisin tai joka todella voisi väistää hyökkäyksesi. Jälleen se olisi todennäköisesti rajallinen, mutta se voi olla erittäin hyödyllinen tapa kouluttaa esto nopeutesi ja tarkkuutesi.
Ja kun tekniikasta tulee edullisempaa, on todennäköistä, että lävistyspussit pystyvät pian mittaamaan voimaa ja kiihtyvyyttä itsensä seurantaa varten.
Olemme vielä vähän kaukana War Roomsista, mutta hyvin pian voit todella päästä irti dojoa vastaan ​​digitaalisia vastustajia vastaan!