Tue. Dec 5th, 2023

Ullakkoasi ei ole tarkoitus olla pelottava paikka, mutta yritä kertoa se jollekulle, jolla on eläimiä piilossa siellä. Onneksi on olemassa tapoja päästä eroon niistä, ja tänään tarkastelemme, mitä saatat löytää ullakoltasi, sekä kuinka puhdistaa ne.

Pesukarhut

Hämähäkkimiehellä voi olla maine rakennusten kiipeämisestä, mutta pesukarhu on yhtä hyvä ja voi jopa repiä auki katon osia päästäkseen sisään. He voivat myös puristaa jo olemassa olevia aukkoja, joten jos sinulla on tarpeeksi suuria reikiä, pesukarhu voi jäähtyä ullakolla juuri nyt. He voivat repiä asioita erilleen ja jättää jätteensä kaikkialle, joten kun suljet kaikki reiät varmistaaksesi, että he eivät pääse takaisin sisään, varmista, että ne ovat erittäin turvallisia.

Lepakot

Kaikki tietävät, että linnut löytävät helposti tiensä ullakolle, ja lepakot ovat yhtä huonoja. Ainoa ero näiden kahden välillä on se, että lepakot voivat puristaa paljon tiukempien reikien läpi. Saatat pystyä havaitsemaan lepakoita, jos katsot tarkasti, koska ne lentävät sisään ja ulos jatkuvasti, mutta muutoin ne eivät ole liian mukavia. Voit asentaa yhdensuuntaisia ​​ovia, jos näet niitä, ja kun he lopulta poistuvat ullakoltasi, he eivät pääse takaisin sisään.

Siilit

Siilit näyttävät pitävän myös ullakkoista, ja ellei heitä kutsuta Soniciksi, on vaikea kuvitella, miten he pääsevät sisälle, mutta he tekevät sen ja se johtuu yleensä suuresta reiästä jossain. Parasta siilissä on se, että he eivät ole vaarallisia, joten voit helposti noutaa ne ja viedä ne ulos, jos käytät asianmukaista suojaa, jotta et piikitisi niiden piikkejä. Et halua jättää niitä ullakolle, koska ne helpottavat itseään ja se alkaa haista paikkaa.

Torakat

Luulen, että kaikki pelkäävät torakoita ulkonäöltään, mutta ei auta, kun ihmiset sanovat olevansa ainoa hyönteinen, joka selviytyisi ydinräjähdyksestä. He lisääntyvät kuin hulluja, etkä halua heidän perustavan suurta perhettä kotiisi, joten ne on poistettava ullakoltasi mahdollisimman pian, vaikka he rakastavat sitä siellä. Käytä torakkasuihketta säännöllisesti, jos luulet heidän olevan siellä tai jos näet heidän pesänsä ja he lopulta ottavat vihjeen ja menevät ennen kuolemaansa.

Possumit

Jos ullakolla on poskioita, se johtuu vain siitä, että sinulla oli tarpeeksi suuri reikä, johon ne sopivat, mikä on yleensä avoin tuuletusaukko tai kanava. He eivät ehkä ole maailman pahimpia olentoja, mutta ne haisevat pahalle ja kun he kakaavat kaikkialla, se vain pahenee. Ainoa tapa päästä eroon niistä on irrottaa ne manuaalisesti itse, tai jos et halua mennä niiden lähelle, sinulla on aina mahdollisuus soittaa eläinlääkäriasiantuntijalle.