Sat. Jun 15th, 2024

Toistaiseksi emme ole vielä nähneet taistelulajien todella hyödyntävän tekniikkaa. Useimmilla taistelutaiteilijoilla ei edelleenkään ole tyynyjä, jotka voisivat mitata iskujen voiman, emme ole vielä kehittäneet nukkea, joka pystyy taistelemaan kunnolla, ja meiltä puuttuu todella suuri taistelulaji peli Kinectille.
Mutta vaikka unelma taistelulajien kyvykkyyden parantamisesta tekniikalla saattaa olla vielä kaukana, se ei tarkoita sitä, etteikö olisi jo olemassa tapoja parantaa taistelulajien kykyjäsi tekniikalla. Lue ja katsomme hienoja esimerkkejä…
Sovellukset
Jälleen ei ole vielä olemassa suuria sovelluksia taistelutaiteilijoille, mikä on todella sääli. Vaikka voit saada sovelluksia, jotka opettavat sinulle minkä tahansa taistelulajin perusliikkeitä, tässä ei ole oikeastaan ​​mitään arvoa, joka ylittää YouTuben kautta jo saatavilla olevan arvon.
Siitä huolimatta kuntoharrastajille on kuitenkin olemassa suuri määrä sovelluksia, joita taistelulajit voivat käyttää. Jos haluat tulla pelottavammaksi dojossa, sinun on lisättävä voimaasi, nopeuttasi ja kestävyyttäsi, mikä tarkoittaa treenaamista kuntosalilla, juoksulenkkejä ja joustavuuden ja nopeuden kehittämistä.
On paljon sovelluksia, jotka on suunniteltu opettamaan sinulle harjoituksia, mukaan lukien esimerkiksi Skimblen “Workout Trainer” ja “Bodybuilding.com”. Samoin on olemassa monia käynnissä olevia sovelluksia, kuten Endomondo, joka seuraa juoksujasi ja antaa sinun jakaa ne verkossa.
Yleisen terveyden kannalta sovellukset, kuten “Noom Walker”, laskevat askeleesi, kun taas makrojen laskemiseen on runsaasti kalorilaskureita. Leikkaa rasvaa ja rakenna lihaksia, niin olet nopeampi ja tehokkaampi.
Ja jopa kamerasovelluksesi voi olla erittäin hyödyllinen tekniikan parantamisessa: tämä voi kuvata liikkeitäsi, jotta voit katsella niitä taaksepäin ja erottaa tekniikkasi. Voit jopa käyttää sitä kuvaamaan sparrausotteluita MMA -luokissasi.
Koulutuslaitteet
Sitten on olemassa erilaisia ​​gadgeteja ja laitteita, joita voidaan käyttää harjoittelun parantamiseen. Vastuskoneet ovat olleet jo jonkin aikaa, mutta ne voivat olla erittäin tehokkaita nopeuden ja tehon kehittämisessä. Käytä esimerkiksi räjähtäviä liikkeitä rintapuristimessa ja käytät täsmälleen samoja lihaksia kuin lyömälläsi, samalla kun käytät nopeita lihaskudoksia räjähtävän voiman saamiseksi.
Sitten on asioita, kuten ab -vyöt, jotka käyttävät sähköstimulaatiota lihasten supistamiseen. Tämä ei ole laastari todelliseen harjoitteluun, mutta jos olet toipumassa esimerkiksi vammoista, voit käyttää niitä välttääksesi lihasten sävyn menettämisen. Bruce Leen tiedettiin käyttävän tällaisia ​​laitteita, ja jos se riittää hänelle…
Sitten on sellaisia ​​asioita kuin NightWave, jotka voivat auttaa sinua saamaan paremman unen käyttämällä hellävaraisesti sykkiviä valoja. Tämä tarkoittaa parempaa palautumista ja enemmän voimaa. FitBit voi seurata nukkumistottumuksiasi ja auttaa samalla mittaamaan tekemäsi askeleet tarkemmin kuin sovellus.
Lyhyesti sanottuna tekniikkaa voidaan käyttää parantamaan terveyttäsi ja yleistä harjoittelua, mikä parantaa huomattavasti taisteluvoimaa. Teknologian hyödyntäminen taistelutaitosi parantamiseksi on fiksu tapa saada etulyöntiasema kilpailussa ja jäljitellä Bruce Lee itseään. Mitä odotat?