Sun. May 26th, 2024

Oletko koskaan ohittanut pihamyynnin ja miettinyt, toimiiko hienon näköinen grilli edelleen? Jotkut ihmiset luovuttavat grillit, joita he eivät enää halua Freecyclen kautta, tai jättävät ne yksinkertaisesti nurmikolle, jossa on kyltti “Ilmainen”. Monissa tapauksissa grillien ainoa vika on, että ne syttyvät väärin. Halusitpa sitten pelastaa vanhan grillin tai pelastaa paikalliselta roskapaikalta löytämäsi grillin, tässä on viisi varmaa tapaa korjata väärin syttyvä kaasugrilli.
Vaihe 1. Tarkista sytytin
Ensimmäinen korjausvaihe on tarkistaa, että sytytin toimii. Irrota säädin kaasupullosta tai säiliöstä. Poista grilli ja tarttumistarjotin grillistä. Pidä peiliä sytytyspiikin alla. Kun painat sytytintä, sinun pitäisi nähdä kipinä, jos se toimii. Jos kipinöitä ei ole, ensimmäinen askel on vaihtaa sytytysyksikkö. Tämä on halpa korjaus ja kokoonpanoja on saatavana kaikista hyvistä rautakaupoista.
Vaihe 2. Irrota säädin
Yleisin sytytysongelma on, että poltin syttyy, mutta liekit sammuvat sekunnin tai kahden kuluttua. Tässä tapauksessa sytytin toimii, joten kytke kaasunsyöttö ja yritä sytyttää grillipoltin. Jos liekki syttyy, mutta sammuu, on todennäköisesti ongelma säätimessä. Säädin säätelee kaasun virtausta kaasusäiliöstäsi grilliin. Joskus tämä säädin on nollattava tai vaihdettava. Sinun on ensin yritettävä nollata olemassa oleva säädin, joten toinen vaihe on poistaa säädin kaasusäiliöstä.
Vaihe 3. Avaa grilliventtiilit korkealle
Jos haluat tehdä grillin vianmäärityksen ja selvittää, miksi kaasun syöttö on ajoittain, sinun on suljettava pois, että kaasun virtauksessa polttimen läpi ei ole ongelmia. Kun kaasu on irrotettu, avaa grillikupu ja aseta venttiilit korkealle. Odota minuutti ja sulje sitten venttiilit. Kytke säädin takaisin ja avaa hitaasti kaasusäiliön venttiili.
Vaihe 4. Nollaa kalvo
Hidastaa kaasusäiliön venttiilin avaamista nollaa säätimen kalvon. Kun kaasunsyöttö on auki, hitaasti lisää kaasua ensimmäisessä polttimessasi. Monissa tapauksissa tämän pitäisi antaa sinun sytyttää grilli.
Vaihe 5. Vaihda säätimen letku
Jos säätimen nollaus ei auttanut, vaihda säätöletku. Irrota säädettävällä avaimella ruuvi, joka pitää säätöletkun grillissäsi. Tämä on grillin alapuolella ja sinun on oltava varovainen, ettet taivuta metalliputkea. Vie säätimen kokoonpano paikalliseen rautakauppaan tai tilaa uusi verkkokaupasta.
Johtopäätös
Näiden viiden vaiheen noudattamisen jälkeen grillivirheiden pitäisi toimia oikein ilman, että sinun on otettava yhteyttä grillikorjaamoon. Jos uusi sytytysyksikkö tai säätöletku ei toimi, sinulla saattaa olla ongelma poltinkokoonpanossa. Tämän osan korkeat kustannukset huomioon ottaen sinun on päätettävä, onko korjaus taloudellisesti järkevää verrattuna uuden grillin hintaan. Pätevän korjaajan pitäisi pystyä antamaan sinulle järkevä arvio, joka auttaa sinua päättämään. Mitä vinkkejä suosittelisit? Kerro meille ja jätä meille kommentti tai kysymys alla!