Sat. May 25th, 2024

Ymmärrätkö kuinka monta eläintä saattaa kutsua ullakkoasi kotiin tällä hetkellä? Jos et mene ullakolle usein, et koskaan tiedä, joten katsomme joitain ongelmallisia eläimiä, joita saatat hyökätä juuri nyt tietämättäsi.

Oravia

Kun näet oravia juoksevan luonnossa, ne näyttävät söpöltä ja voit melkein kuvitella vieväsi heidät kotiin pitämään lemmikkeinä, mutta päivän päätteeksi he ovat edelleen jyrsijöitä. Ne ovat itse asiassa yleisimpiä eläimiä, joita löydät ullakoltasi, ja he tekevät mitä useimmat jyrsijät tekevät, mikä aiheuttaa vakavia vahinkoja syömällä asioita. Vihaisi ajatella, että rotat asuivat ullakolla, joten kohtele oravia samalla tavalla ja pidä heidät poissa kotoa, missä ne kuuluvat.

Linnut

Et voi nähdä niitä, mutta kourujen ja katon laattojen välissä voi olla reikiä, joihin linnut voivat tulla pesimään. Ennen kuin huomaatkaan, ullakollasi on paljon ihania lintujen ulosteita, ja kaikki alkaa kasaantua, ellet aja takaa niitä ullakolta ja estä heitä pääsemästä takaisin sisään. Katontekijän pitäisi pystyä helposti estämään reiät, ja ellei laatta puhallaisi katoltasi kovassa tuulessa, he eivät voi palata.

Termiitit

Termiitit rakastavat ullakkoasi, koska siellä on niin paljon ruokaa, jolla he voivat juhlia, mutta samoin kuin tuhoavat ullakkosi, ei välttämättä kulu kauan, ennen kuin he pääsevät muualle kotiisi. Seuraavan kerran, kun menet ullakolle, et halua nähdä jauhemaisia ​​jäänteitä puusta, jota he ovat hiertäneet, tai tiedät, että he roikkuvat. Sinun on kutsuttava isot aseet poistamaan niistä ullakkosi, koska heidän on käytettävä erikoislaitteita ja kemikaaleja saadakseen työnsä kunnolla.

Rotat

Vaikka sanoimme, että oravat voivat olla ongelma, sinun pitäisi olla eniten huolissaan rotista, etenkin koska he mieluummin asuvat lähellä ihmisiä ja ullakko on täydellinen paikka heille rauhassa. Kun päädyt rotatunneleihin, koska ne ovat syöneet asennuksen ja ulosteiden vuoret, sinulla on suuri ongelma käsissäsi. Estä kaikki sisääntulopisteet, jotta he eivät pääse takaisin sisään, ja jätä ansoja makaamaan, jotta he voivat tavoittaa ne, jotka jo tekevät kodin ullakolla.

Käärmeet

Tämä jättää värisemään varmasti selkärankaa pitkin, mutta ullakolla saattaa asua käärmeitä, kun puhumme, ja on vaikea tietää, että he ovat siellä, koska ne eivät aiheuta paljon melua. Jos menet ullakkoosi usein, saatat pystyä määrittämään, että he ovat siellä, koska ne vuodattavat ihon. Ellet ole kovin rohkea ja tiedät mitä teet parhaasi, jotta eläinlääkintäasiantuntijat pääsevät niistä eroon ja voit keskittyä tulopisteiden sulkemiseen, jotta he eivät pääse takaisin sisään.